Blog

Hvordan foregår en fysiurgisk massage?

By 24. november 2016No Comments

En fysiurgisk massage er en bestemt form for afstressende massage, som hjælper kroppen til at udskille affaldsstoffer. Behandlingsformen kan dog også bruges forebyggende. Under en fysiurgisk massage vil massøren arbejde i dybden med både væv og muskulatur – i modsætning til overfladisk, wellness-massage – og massageformen har en lang række positive effekter på kroppen og dens evne til at udbedre skader.

En fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomi. Derfor stiller den også store krav til massørens viden om kroppen – især musklernes udspring, placering, funktion og tilstand. Selve massageformen er en blanding af forskellige massageteknikker, som muliggør individuel tilpasning til den enkelte klients problemstillinger.

Effekten af fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage har en både afslappende og afspændende effekt på kroppen. Som nævnt bruges behandlingen til at forebygge skader, ligesom den også bevirker, at kroppen udskiller ophobede affaldsstoffer. Foruden medfører fysiurgisk massage en øget kropsbevidsthed.

Massageformen har et væld af gavnlige effekter på kroppen – den fjerner spændinger, smidiggør musklerne, stimulerer blodcirkulationen og kan også bruges til at afhjælpe og lindre lidelser som fx spændingshovedpine og stress.

Overordnet har fysiurgisk massage en gavnlig effekt på den generelle velvære – vejrtrækningen bliver lettere og dybere, blodtrykket sænkes, og bevægeligheden i muskler og led forbedres. Desuden kan restitutionstiden efter sportsskader forkortes med fysiurgisk massage. Massageformen har også vist sig at have en reducerende effekt på angst, depression og kvalme.

Fysiurgisk massage hos Aarhus Kropsterapi

På min klinik er fysiurgisk massage en vigtig del af mine behandlinger, og jeg har stor passion for netop denne behandlingsform. Ikke mindst fordi den muliggør en meget individuelt tilpasset behandling, som har fokus på den enkelte klients problemstillinger og ønsker.

Fysiurgisk massage er en professionel behandlingsform, som tager udgangspunkt i omfattende viden om kroppens anatomi og sygdomme. Jeg sætter en stor ære i at udføre massageformen korrekt, så alle mine klienter kan opleve velvære og forbedret helbred, når de besøger min klinik.

Vil du prøve fysiurgisk massage?

Du kan booke en tid hos Århus Kropsterapi, hvis du vil afprøve de gavnlige effekter af fysiurgisk massage på egen krop. Du er også altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du har yderligere spørgsmål til fysiurgisk massage.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor i min klinik og til at vise dig, at en massage ikke bare en massage. Jeg tilbyder en lang række behandlinger, som tager udgangspunkt i det enkelte menneske, og jeg vil altid gøre mit ypperste for at forbedre velværet hos mine klienter.