Skip to main content

Hvordan kan organmassage hjælpe dig ?

Organmassage er en blide form for afspænding, der reducere og afbalancere spænding i vævet, der er relateret til kroppens organer – mave, tyk- og tyndtarm, galdeblære, lever, nyrer, blære, hjerte osv.

Af gavnlige virkning ved organmassage kan blandt andet nævnes :

  • Komme af med spændinger i maven, ryggen og skuldrene
  • Forbedre fordøjelsen
  • Komme af med stress og bekymringer
  • Forbedre og nogen gange løse problemer med menstruation og fertilitet
  • Styrke dit immunforsvar
  • Afhjælper oppustet- og utilpashed
  • Føler dig gladere og mere afslappet

Hvordan foregår organmassage ved Aarhus Kropsterapi?

At modtage Organmassage er en meget behagelig og særdeles afslappende oplevelse. Man kan simpelthen mærke, hvordan kroppen liver op og begynder at balancere sig – helt inde fra dybden. Behandlingen varer  1 time. De fleste klienter oplever allerede efter første behandling en følelse af velvære og lethed. For at opnå en forbedring af ovenstående problematikker anbefales 3-5 behandlinger.

Om organmassage i Aarhus

Organmassage består af blide og dybdegående massage af selve maveregionen og organerne. Stille og roligt løsnes spændinger og organerne begynder at genvinde deres bevægelighed og vitalitet – og dermed deres funktion. Kroppens organer er omgivet af bindevæv, der er med til at holde Organerne på plads i abdomen. Hvis det væv, der omgiver et organ, er spændt, kan det påvirke cirkulationen af blod og andre væsker og resultere i reduceret organfunktion og evt. problemer i selve organet. Enhver reduktion i cirkulationen kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhedsniveau. Hvis der har været reduceret cirkulation i flere år, kan celler, væv eller endog hele organer blive hæmmede og endda syge.

Se også
Bindevævsmassage, Fysiurgisk massage, Kranio Sakral terapi 

Prisliste

Behandling Pris
60. min. 720 kr.
Book en tid