Skip to main content

Hvordan kan Kranio sakral terapi i Aarhus hjælpe dig?

Kranio sakral terapi er en behandlingsform, som er udviklet til at behandle forskellige fysiske og psykiske symptomer samt til at fremme generel velvære i kroppen.

Behandlingen er blid, men dybdegående og søger med blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet at aktivere kroppens egne ressourcer til selvbehandling. Erfaringer har vist, at kranio sakral terapi har en positiv og lindrende effekt på lidelser som;

 • Piskesmæld
 • Stress symptomer
 • Muskelspændinger
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Hovedpine
 • Skæren tænder
 • Angst, søvnbesvær, choktilstand.
 • Koncentrationsbesvær og indlæringsproblemer
 • Hormonelle forstyrrelse
 • Depression
 • Øreproblemer / Tinnitus

Lider du af ovenstående lidelser, kan du med fordel få lindret smerterne med en professionel Kranio sakral terapi behandling i Aarhus.

Hvordan foregår Kranio sakral terapi ved

Aarhus Kropsterapi?

Kranio sakral terapi tager udgangspunkt i den enkelte klients problemstilling. Den første del af behandlingen består af en grundig samtale, hvor vi samme danner os et indtryk af de problemer, som du ønsker hjælp til.

Jeg vil herefter, på baggrund af samtalen, løsne op for spændinger og blokeringer (især omkring hoved, rygsøjle og bækken). Kranio sakral terapi bygger på blide og nænsomme berøringer, der fjerner spændinger og blokeringer. Behandlingen er meget nænsom for kroppen, og du vil ofte opleve en dyb afspænding og nærmest meditativ tilstand under behandlingen.

I enkelte tilfælde vil en enkelt Kranio sakral terapi behandling være nok til at afhjælpe problemet. Det skal dog forventes, at længerevarende og kroniske lidelser ofte kræver flere behandlinger. Du kan forvente at opleve positive forbedringer indenfor de første 3 behandlinger.

Om Kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi er en terapeutisk behandling, der har til formål at løsne spændinger og skævheder, som belaster centralnervesystemet. Behandlingen består af teknikker, som naturligt udbedrer spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet. Kranio sakral terapi er en meget blid men dybtgående behandlingsform, som arbejder med at frigive kroppens egne ressourcer med det sigte at aktivere kroppens selvhelbredelse.

Hos Aarhus Kropsterapi sætter jeg en ære i at afhjælpe dig med professionel kranio sakral terapi i det centrale Aarhus. Jeg lytter til lige netop de problemer, du måtte have, og sammensætter på baggrund heraf et individuelt behandlingsforløb, der er tilpasset dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvad en kranio sakral terapi behandling i Aarhus kan betyde for dig og dit velvære.

Se også
Bindevævsmassage, Organmassage, Fysiurgisk massage 

Prisliste

Behandling Pris
60 min. KST 720 kr.
KST for børn ml. 7-14 550 kr.
30 min massage / 30 min. KST 720 kr.
Book en tid