Skip to main content

Hvordan kan bindevævsmassage hjælpe dig?

Bindevævsmassagen er en dybdegående behandlingsform, som hjælper dig med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet. Bindevævsmassage vil give dig øget blodcirkulation, løsne affaldsstofferne samt transportere dem ud af systemet. Bindevævsmassagen bevirker, at muskulaturen kan slappe af og dermed få tilført den nødvendige næring. Massagen kan hjælpe på mange forskellige problemstillinger, bl.a.:

  • Hovedpine
  • Rygsmerter
  • Dårligt kredsløb (fx hævede ben)
  • Muskelspændinger
  • Cellulite,
  • Træthed, arvæv.

Hvordan foregår bindevævsmassage ved Aarhus Kropsterapi ?

Bindevævsmassage forgår meget i stil med en traditionel massage. Jeg bruger ofte bindevævsmassagen som et supplement til andre behandlingsformer, men det kan også bruges som den primære behandling med stor gavnlig effekt.

 

Om bindevævsmassage

Bindevævet består hovedsageligt af vores hud, men vi har også bindevæv i vores muskler, led, indre organer og blodkar. Bindevævet overalt fungerer som depotplads for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis.

Bindevævsmassage med sugekopper er en massageform, der har til formål at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv. Den øgede blodgennemstrømning renser bindevævet for de affaldsstoffer og den væske, der har hobet sig op i bindevævet. Suget, der skabes i kopperne går helt ned i bindevævet og løsner affaldsstofferne. De løsnede affaldsstoffer transporteres, sammen med eventuelt ophobet væske, over i de udrensende blodkar og videre til udrensningsorganerne.

Se også
Kranio Sakral terapi, Organmassage, Fysiurgisk massage 

 

Prisliste

Behandling Pris
60 min. 720 Kr.
Book en tid