Skip to main content

Jeg er født i 1977, gift og mor til 3 børn.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør ved Dansk Akademi for Kropsterapi. Efterfølgende har jeg har taget speciale i Ryg og Korsben, Nakke skulder & arm, Bækken ben & fødder problematikker, Bindevævsmassage, Organmassage, Triggerpunktterapi, Babyterapi, Kranio-sakral terapi 1, 2 & 3, Øreakupunktur,  Bach blomstermedicin, Reiki 1, Kinesiologi Kropsafbalancering 1-4, KIK 1-2-3-4, Merdian kursus, Reset 1-2, Kinergetics Unit 1-6, Kinergetics Master Class 1-2,  Healeruddannelse hos Engleskolen Danmark, Healingskursus hos Marzcia Techau. Breathwork & Traume Release.

Jeg er i 2016 blevet færdig med min  efteruddannelsen til Læge Eksamineret Kropsterapeut.

I 2017 blev jeg færdig uddannet  Kinesiolog RAB

Jeg brænder for faget, og for den tilfredsstillelse det giver, at hjælpe mennesker af med deres problemer og give dem muligheden for igen at få et godt liv og en hverdag uden smerter. Det tiltaler mig også rigtigt meget, at jeg inden for alternativ behandling, hele tiden har mulighed for at tillære mig ny viden.

Som klient hos mig kan du forvente forståelse for dine problemer.  Jeg vil med de forskellige behandlingsformer jeg mestre, gøre mit for at afhjælpe din problemstilling og give dig det gode liv tilbage.

Ud over min fagspecifikke uddannelse, har jeg bestået eksamener i anatomi og fysiologi, samt sygdoms- og lægemiddellære på sygeplejerske-niveau.

Sideløbende med mit job som behandler, laver jeg workshops om energibevidsthed.

Har du spørgsmål angående hvilke behandlinger jeg tilbyder, og om de kan være løsningen på de problemer du oplever i din hverdag, så er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail på info@aarhuskropsterapi.dk eller ringe til mig på 23 37 05 45, og får en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger jeg kan tilbyde dig.   

Jeg er medlem af brancheforeningen for fysiurgisk massør og danske Kinesiologer
Jeg er RAB registeret fysiurgisk massør og RAB registeret Kinesiolog

RAB logo

K-logo farve (M).TIF