Skip to main content

Hvordan kan fysiurgisk massage i Århus hjælpe dig?

Massage er en af menneskets ældste behandlingsformer, der stadig anvendes aktivt den dag i dag. Dette gør sig blandt andet gældende på grund af massagens både forebyggende og afspændende virkninger. Fysiurgisk massage har et væld af gavnlige effekter på kroppen.

En fysiurgisk massage er afstressende, og den bevirker, at kroppen kan udskille ophobede affaldsstoffer. Fysiurgisk massage kan også med fordel anvendes som en forebyggende behandling mod skader. Fysiurgisk massagen afhjælper muskulære problemer, og plejer kroppens velvære.

Med en afspændende fysiurgisk massage i Århus, er du altså bedre klædt på til at tackle dagligdagens udfordringer.

Af gavnlige virkninger ved fysiurgisk massage kan blandt andet nævnes:

  • Nedbryder affaldsstoffer i kroppen
  • Fjerner spændinger
  • Modvirker stress
  • Fjerner spændingshovedpine
  • Smidiggør musklerne
  • Stimulerer blodcirkulationen samt nerve- og lymfesystemet

Hvordan foregår en Fysiurgisk massage ved Aarhus Kropsterapi?

På klinikken brænder jeg for massage, og jeg ved, hvor hurtigt den rigtige massage har en positiv effekt på muskulaturen. Massage er den hyppigst brugte behandlingsform, når det kommer til at afhjælpe skader på muskulaturen.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for behandleren at tilpasse massagen til den enkelte klient og dens problemer.

Om fysiurgisk massage i Århus

Fysiurgisk massage er en massageform, det tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller store krav til behandlerens viden omkring musklernes og knoglernes placering. Massagen virker smertelindrende på ømme og skadede muskler og aktiverer kroppens eget immunforsvar.  Herved får kroppen lettere ved at udskille affaldsstofferne, hvilket medfører større bevægelighed i muskler og led. Fysiurgisk massage øger desuden det psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spændinger og træthed.

Hos Aarhus Kropsterapi er jeg stolt af at kunne tilbyde professionel massage i min klinik i Århus og sætter desuden en ære i at skabe velvære for lige netop dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvilken behandlingstype er bedst for lige netop dig.

Se også
Bindevævsmassage, Organmassage, Kranio Sakral terapi 

Prisliste

Behandling Pris
30. min. 450 kr.
60. min. 720 kr.
90. min. 950 kr.
Book en tid