Skip to main content

Hvordan kan healing hjælpe dig ?

Healing er en behandlingsform, hvor jeg genopretter balance i kroppens energier. Jeg kanaliserer og overfører udefra kommende energier igennem mig og ind i dit energisystem. Den høje universelle energi renser og opløser de ubalancer og blokeringer, der måtte være.

Healing styrker kroppens evne til at komme i balance mellem det kropslige, det mentale, det sjælelige og følelserne. Jeg fokuserer også på at give dig en solid jordforbindelse, så du kan stå stærkt, sikkert og trygt i dit fundament.

Healing anvendes ved forskellige fysiske, psykiske & mentale symptomer.

Klienter henvender sig typisk med:

  • Hovedpine
  • Smerter & angst
  • Fastlåste mønstre
  • Føler tyngde i livet
  • Føler sig ensom og utilfreds i livet.
  • Depression, sorg og stress
  • Personlig og åndelig udvikling

Hvordan foregår healing hos Aarhus kropsterapi?

Healingen foregår ved, at du ligger på min briks og har et tæppe over dig. Jeg starter altid med at sidde ved dine fødder, derefter lægger jeg mine hænder forskellige steder på eller over din krop.

Det er ikke mig der bestemmer, hvad der skal heales og hvordan. Jeg stiller mig til rådighed som kanal for den universelle energi. Når du får tilført ekstra energi, ved din krop præcis, hvad den skal bruges til. Måske prioriterer den ikke at fjerne den fysiske smerte som det første, men at bruge energien på et dybere plan, hvoraf smerten manifesterer sig fra. Smerter og sygdomme opstår på grund af en ubalance i energien i både kroppen og sindet og på alle niveauer: Fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.

Efter en healing vil du opleve, at du føler dig mere afslappet. Det er også meget almindeligt at være en smule træt resten af dagen, som konsekvens af de processer, der allerede er sket, og som fortsætter efter selve healingen. Jeg anbefaler, at du tager det med ro resten af dagen. Brug tid på at gå ind i dig selv, gå en tur, reflekter, mediter, skriv, sid i ro og stilhed eller hvad du mærker er bedst for dig, så du kan integrere healingen bedst muligt.

Om healing

Ordet ”healing” er engelsk og betyder “helende” eller at “hele”. Det er en af verdens ældste behandlingsformer. Healing bygger på, at der i og omkring vores krop cirkulerer en energi, kaldet livsenergi. Energien stimulerer immunforsvaret og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Derfor er det vigtigt at have balance i sit energisystem.

Healing tilfører ny energi til dine celler, chakra, meridianbaner og aura. Denne energi rekonstruerer, genopbygger og genskaber cellernes evne til at kommunikere med hinanden. Allerede under første session vil du kunne mærke en forskel i din krop og i din energi.

Alle mennesker kan til tider opleve, at vores naturlige energiflow bliver blokeret. Det kan for eksempel ske, når vi er syge, stressede, oplever angst og sorg eller når vi befinder os i situationer, der gør os deprimerede. Healingen vil i disse situationer hjælpe dig af med blokeringen, så der igen kan komme flow i dit energisystem.

Prisliste


Behandling
Pris
60. min. 720 kr.
90. min. 950 kr.
Book en tid

Basis healing

– Afbalancerende

Karmisk healing

– 7 behandlinger

Lysaktivering