Firmamassage i Aarhus

Ønsker du at øge arbejdsglæden og livskvaliteten hos dine ansatte, så er et firmamassage fra mig den perfekte løsning. Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i den enkelte ansattes individuelle problemer, ønsker og behov.

Jeg kommer naturligvis ud til jeres virksomhed efter aftale. Jeg medbringer selv massagebriksen, så det eneste virksomheden skal stille til rådighed, er et lokale. De ansatte medbringer selv et lagen samt håndklæde til behandlingen. Der kan behandles ca. 8 ansatte pr. gang, og en behandling vil tage ca. 30 minutter. Hvis det ønskes kan behandlingen også forgå på klinikken i Åbyhøj.

Er du interesseret eller vil høre nærmer omkring dette, er du meget velkommen til at sende mig en mail på info@aarhuskropsterapi.dk eller ringe på Tlf.: 23 37 05 45

Hvordan forgår en firmamassage hos Århus Kropsterapi?

Behandlingen tager altid udgangspunkt i en grundig samtale med klienten, hvor deres ønsker og behov bliver afdækket. Herefter kan jeg danne mig et overblik over, hvilke problemstillinger og hvilke behandling der vil være bedst for netop dine problemer. Jeg bruger ofte et mix af de forskellige behandlingsformer for at sikre den bedst mulige behandling. De fleste vil opleve en virkning efter første gang, men forvent at der skal ca. 3 behandlinger til, hvis det er et længerevarende problem.

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail på info@aarhuskropsterapi.dk eller ringe på Tlf.: 23 37 05 45

Se også
Bindevævsmassage, Fysiurgisk massage, Kranio Sakral terapi